Bütün tavuk
Küçük patates
Küçük soğan
Tavuk Göğüs Eti
Yumurta
Soğan
Ekmek Kırığı veya Galeta Unu
Nişasta
Karbonat
Maydanoz
Kimyon
Su
Mısır Nişastası
Ketçap
Üzüm Sirkesi
Esmer Şeker
Bal
Tuz
20 dk
45 dk
4
Tavuk göğsü mutfak robotunda çekip kıyma haline getirin. Kıyma, rendelenmiş soğan, yumurta ve diğer tüm köfte malzemelerini derin bir kaba alıp iyice yoğurun. Hazırladığınız harçtan ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Köfteleri kızgın yağda kızartıp bir süzgece alın. Sos için suyu bir sos tenceresine alın. İçine diğer tüm sos malzemelerini ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın,