tarifle

TARİFLER

ŞİNİTZEL

İçindekiler

  • 1 Adet

    Bütün Tavuk Göğüs Eti

  • 1 Adet

    Yumurta

  • 1 Su Bardağı

    Çıtır Pane Harcı

  • 1/2 Su Bardağı

    Un

  • 1 Tutam

    Tuz

  • 1 Tutam

    Karabiber

  • Kızartmak İçin Sıvı Yağ

HAZIRLIK

20 dk

PİŞİRME

20 dk

PORSİYON

4

Yapılışı

1 Tavuk göğsünü ikiye kesin. Her bir parçayı yatay biçimde tekrar ikiye kesin. Parçaları iki parça streç filmin arasına koyup döverek inceltin. Üzerlerine tuz ve karabiber serpin. 2 yumurtayı bir kasede çırpın. Tavukları önce una sonra yumurtaya, ardından da pane harcına bulayıp, kızgın yağda arkalı önlü kızartın.