tarifle

TARİFLER

TAVUK DOLGULU BAGET EKMEK TARİFİ

İçindekiler

  • 1Adet

    Baget Ekmek

  • 1/2 Adet

    Haşlanmış Tavuk Göğsü

  • 2 Su Bardağı

    Kaşar Rendesi

  • 1 Su Bardağı

    Konserve Mısır

  • 1 Avuç

    İnce Kıyılmış Maydanoz

  • 1 Tutam

    Tuz

  • 1 Tutam

    Karabiber

HAZIRLIK

20 dk

PİŞİRME

25 dk

PORSİYON

4

Yapılışı

Tavuğu didikleyip kaşar, mısır, maydanoz, tuz ve karabiberle karıştırın. Baget ekmeği ortadan ikiye kesin. Her bir parçanın içini kabak oyacağı yardımıyla çıkarın ve hazırladığınız harcı ekmeklerin içine doldurun, Ekmekleri fırın tepsisine koyup 170 derecede önceden ısıtılmış fırında kaşar eriyene kadar pişirin.