tarifle

TESİSLERİMİZ

BEYZA PİLİÇ, 1999 yılında 70.000 m2’lik açık alanı, 6.000 m2’lik kapalı alanı ve saatte 9.000 adetlik piliç kesme kapasitesiyle beyaz et sektöründeki ayrıcalıklı yerini almıştır.

''

Kaliteyi her zaman için ön planda tutan bir marka olan Beyza Piliç’in en son teknolojinin kullanıldığı kesimhanesi

ISO 22000:2005 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi)
TS EN ISO 9001:2000 (Kalite Yönetim Sistemi)
TS EN ISO 14001:2004 (Çevre Yönetim Sitemi)
OHSAS 18001 (İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi) sertifikalarına sahiptir.

Tüketicilerinin sağlığından ve hammadde aşamasından ürünlerin tüketiciye ulaştırıldığı en son noktaya kadar ürün kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen Beyza Piliç, “Güvendiğiniz Lezzet” sloganıyla da marka olarak yaklaşımını ve tüketiciler nezdindeki marka algısını ortaya koymaktadır.

Ayrıca, piyasadaki “bayıltmadan elle kesim yapılamayacağı” yönündeki iddialara meydan okuyarak, “bayıltmadan elle kesim” yöntemini başarıyla uygulamış ve bu yöntemle üretilen ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmuştur.

Tüketicilerden gelen taleplerden yola çıkılarak piyasaya sürülen her türlü parça piliç ürünü, otomatik makinelerde üretilip, taze, şoklu, tabaklı veya poşetli olarak hazırlandıktan sonra frigorifik araçlarla bayi satış noktalarına sevk edilmektedir

Beyza Piliç, aynı zamanda “ısıt ve ye” kategorisinde, piliç, sucuk piliç, şnitzel, kadınbudu köfte, İnegöl köfte, parmak köfte, nugget, burger, misket köfte, piliç döner gibi ürünleri de Beyza Piliç kalitesiyle üretmeye başlamıştır.

Kesim sırasında tavuk temizliği için kullanılan sudan kaynaklanan atıklar, modern arıtma tesislerinde arıtılarak çevreye verdikleri zarar minimum seviyeye indirgenmektedir.

Kurulduğu ilk günden bugüne dek hizmet ve kalite farkı yaratmayı ve müşterilerine güvenle tüketebilecekleri ürünler sunmayı kendine ilke edinmiş olan Beyza Piliç, sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmektedir.